Özel'in ışık kapatıp açma çağrısına çok sayıda kişi katıldı

Özel'in ışık kapatıp açma çağrısına çok sayıda kişi katıldı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hükümetin emekli ve asgari ücret maaşlarına zam yapması için vatandaşlara yaptığı ışık kapatıp açma eylemine çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in dün yapmış olduğu çağrıyla saat 21:00'da vatandaşların evlerinde ya da bulundukları yerlerde ışıkları kapatıp açma çağrısına milyonlarca kişi katıldı.

Milyonlarca asgari ücretli çalışanlar için bu yıl asgari ücret zammı uygulanmayacağı geçtiğimiz günlerde Bakan Vedat Işıkhan tarafından kamuoyuna duyurulmuştu. Geçtiğimiz hafta açıklanan memur ve memur emeklisi zammının ardından gözler SGK, dul ve yetim maaşı aylığı maaşı alan emeklilere çevrilmişti.

Seyyanen zam uygulanan emekli maaşına yılın ikinci yarısında maaş zammı yapılmaması nedeniyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel, vatandaşlara seslenerek ışıkları 9 Temmuz 2024 Salı akşamı saat 21:00'de kapatıp açma mesajıyla maaş zammı yapılmamasına ışıklı eylem yapılması çağrısında bulunmuştu. Özel'in çağrısına kulak veren milyonlarca vatandaş dün saatler 21:00'ı gösterdiğinde evlerinde ışıkları kapatıp açma eylemi yaptı.

hhj.jpg

Esenyurt halkı Özel'in çağrısına karşılık verdi

Özgür Özel'in tüm Türkiye'de asgari ücret ve emekli maaş zammı için hükümete çağrılarını yenilerken vatandaşlara da ışık kapatıp açma mesajı vermişti. O çağrı vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Esenyurt'ta dün akşam saatleri yüzlerce vatandaş evlerindeki ışıkları kapatıp açarak asgari ücret ve emekli maaş zammına destek verdi.

ttt.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.