Büyükçekmece’de deniz yolu ulaşımı atağı!

Büyükçekmece’de deniz yolu ulaşımı atağı!
İstanbul’un sahil ilçelerinden olan Büyükçekmece’de deniz yolu ile birçok farklı noktaya ulaşım sağlanmasına yönelik projeler hız kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile hayata geçirilecek proje ile ilçede deniz yolu ulaşım ağı genişletilecek.

Projeye dair ilk bilgiler, Büyükçekmece Belediyesi tarafından ilçe sakinlerine gönderilen bir kısa mesajda yer aldı. Mesajda, ulaşım sağlanacak rotalar açıklanırken vatandaşlara deniz yolu ulaşım hatlarının şekillendirilmesine yönelik düşüncelerinin sorulduğu bir anket de yer aldı.

Kadıköy'den, Bandırma'ya...

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükçekmece’de hayata geçirilecek deniz yolu ulaşımı projesi ile hem İstanbul içi hem de şehirlerarası seferler düzenlenecek. Şehir içinde; Bakırköy, Yenikapı, Sirkeci, Eminönü, Bostancı ve Kadıköy’e deniz ulaşımı sağanacakken şehirlerarasında ise Yalova, Balıkesir (Bandırma) ve Çanakkale’ye dış hat seferleri düzenlenecek.

Projenin hangi aşamada olduğu bilinmezken, Büyükçekmece Belediyesi’nden ve İBB’den konuya dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.