İBB Deniz Dolmuş seferleri kaç para, nereden kalkıyor, kaç kişilik, fiyat listesi, sefer saatleri, güzargahı, durakları ne?

İBB Deniz Dolmuş seferleri kaç para, nereden kalkıyor, kaç kişilik, fiyat listesi, sefer saatleri, güzargahı, durakları ne?
İBB Deniz Dolmuş’un kalktığı duraklar, güzergahı, ücretleri ve hareket saatleri araştırılıyor.

İBB’ye bağlı Şehir Hatları tarafından hayata geçirilen ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından tanıtımı yapılan Deniz Dolmuş’un detayları merak konusu oluyor. Peki Deniz Dolmuş seferleri nereden kalkıyor, ücretleri ne kadar?

İBB Deniz Dolmuş kaç tane üretildi, kaç kişilik?

Haliç Tersanesi’nde tasarlanıp üretilen Deniz Dolmuş, Boğaz hattında seferlerine başlıyor. Toplam 7 adet üretilen Deniz Dolmuş’un 33 yolcu kapasitesine sahip olduğu ve engelli erişimine uygun olduğu açıklandı.

Deniz Dolmuş İBB durakları, güzergahı ne, nereden kalkıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Şehir Hatları tarafından hayata geçirilen Deniz Dolmuş; İstinye-Küçüksu ve Beykoz-Sarıyer arasında sefer yapacak. İlk etapta 3 adet Haliç-1, Haliç-2 ve Haliç-3 adı verilen Deniz Dolmuş suya inecek.

İBB Deniz Dolmuş seferleri ne zaman başlıyor, günde kaç kere, sefer saatleri ne?

Avrupa ile Asya arasında deniz üzerinden yolcu taşımacılığı yapacak olan Deniz Dolmuş’un ilk seferi 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü gerçekleştirilecek. İlk sefer İstinye ile Küçüksu arasında yapılacak. Deniz Dolmuş’un sefer saatlerinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İBB Deniz Dolmuş ücretleri, fiyat tarifesi, kaç TL?

İBB Şehir Hatları’na ait Deniz Dolmuş ücretleri Şehir Hatları’nın normal yolcu tarifesi üzerinden fiyatlandırılacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.