Kuzey Marmara Otoyolu'nda araç yangını: Yoğun duman birçok yerden görüntülendi

Kuzey Marmara Otoyolu'nda araç yangını: Yoğun duman birçok yerden görüntülendi
Sabah saatlerinde Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halinde ilerleyen bir otomobilde yangın çıktı. Alevler kısa süre büyüyünce araç sahibinin yardımına çevredekiler yetişti.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabah saatleri araç yangını meydana geldi. Kuzey Marmara Otoyolu Işıklar mahallesi mevkiinde ilerleyen bir otomobilde alevler hızla yükseldi. Yangın aracın motor bölümünden çıktı. Aracının yandığını gören sürücü otomobili emniyet şeridine çekti ve araçtan hızla çıkarak yangını söndürmeye başladı.


Çevredekiler yangına müdahale etmeye çalıştı

Yanan otomobilde alevler hızla ilerlerken o anlarda yoldan geçen diğer sürücüler, yangın çıkan araca müdahale etmek için seferber oldu. Saat 08:29'da yaşanan yangında çevredekilerin su ve yangın söndürme tüpü ile müdahalesi yetersiz kalınca olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

sw.jpg
Araç yangınının gökyüzünde oluşturduğu duman

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışma başlattı. Yangın 30 dakikanın ardından kontrol altına alınırken soğutma çalışmaları devam ediyor. Otomobilde alevler nedeniyle maddi hasar oluştu.

Yoğun duman çevre yakınlarından görüldü

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çıkan otomobil yangını çevredeki birçok yerleşim yerinden görülürken yoğun dumanlar gökyüzünü kapladı.

ad.jpg
Yanan araca müdahale edildiği anlar

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.