Başakşehir'de para kavgası: Alacaklısına sopayla saldırdı

Başakşehir'de para kavgası: Alacaklısına sopayla saldırdı
Başakşehir'de aracıyla gelen bir kişi elinde sopa ile yolda gördüğü adama "Paralar nerde" diye bağırınca ikili arasında kavga çıktı.

İstanbul Başakşehir'de aracıyla bir adamın yanına gelen kişi, çıkardığı sopası ile "Paralar nerde?" diye bağırdı. Daha sonrasında taraflar arasında kovalamaca yaşandı.

Olay Başakşehir Süleyman Demirel Bulvarı'nda yaşandı. Aracıyla yolda giden bir kişi, yeşillik alanda oturan husumetlisini görmesi üzerine otomobiliyle geri giderek adamın önüne aracını park etti. Sabah saatlerinde yaşanan olayda araçtan inen kişi, eline aldığı beyzbol sopasıyla husumetlisinin yanına gitti ve bağırmaya başladı.

ty.jpg
Husumetlisini sopa ile kovaladığı anlar

Paralar nerde diye bağırdı, ardından kavga çıktı

Elinde sopasıyla husumetlisine yaklaşan şahıs, "Paralar nerde?" diye bağırmaya başladı. O anlarda husumetlinin cevabına sinirlenen kişi bir anda sopa ile saldırmaya başladı. Alacak verecek tartışması sopalı saldırıya dönüşürken, o anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.


Birkaç dakika tarafların arasında başlayan kavgada, husumetli taraf olay yerinden koşarak uzaklaştı. Sopalı saldırgan ise aracına binerek husumetlisinin gittiği yönde ilerledi. Durumu gören çevredekiler olay yerinde yaşanan saldırıyı polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin ardından saldırgan ve husumetlisinin durumu bilinmiyor.

saw.jpg
Başakşehir'de alacak verecek kavgası


İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.