İstanbullular dikkat! Sıcaklıklar düşüyor! İstanbul’da yarın hava nasıl olacak 17 Ekim 2024 Perşembe?

İstanbullular dikkat! Sıcaklıklar düşüyor! İstanbul’da yarın hava nasıl olacak 17 Ekim 2024 Perşembe?
Sonbaharın etkisini hissettirmeye başladığı günlerde megakent İstanbul’da sıcaklıklar daha da düşüyor. MGM’den ve valilikten İstanbullulara uyarı geldi!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) İstanbul’da hava sıcaklıklarının 7 dereceye kadar düşeceğini açıkladı. MGM’nin uyarısını paylaşan İstanbul Valiliği de megakentlileri soğuk havaya karşı uyardı.

Sıcaklıklar kaç derece düşecek?

MGM’nin konuya dair yaptığı hava tahmininde, 17 Ekim 2024 Perşembe günü İstanbul’da hava sıcaklıklarının en az 4 en fazla 7 derece düşeceği belirtildi. Sıcaklık düşüşü ile birlikte rüzgarın da artacağı tahmin edilirken, yer yer yağış geçişlerinin de beklendiği ifade edildi.

Soğuk ve rüzgarlı hava kaç gün sürecek?

Meteoroloji’nin açıklamasında, İstanbul’un kuzey ve batı kesimlerinden başlayacak soğuk hava önümüzdeki haftaya kadar etkisini sürdüreceği bildirildi.

İstanbul’da hafta sonu hava nasıl olacak?

İstanbul’da 21 Ekim Pazartesi gününe kadar hava sıcaklıklarının en düşük 9 en yüksek ise 15 derece olması bekleniyor.

İstanbul Valiliği’nden de uyarı geldi!

Öte yandan MGM’nin uyarısının yanı sıra İstanbul Valiliği de kentte yaşayanlara soğuk, rüzgarlı ve yağışlı hava uyarısı yaptı. Valiliğin sosyal medya hesabından Meteorolojinin uyarısı paylaşılarak yayınlanan mesajda; “Perşembe’den itibaren hava sıcaklıklarının #İstanbul'da 4 ila 7 derece azalacağı tahmin edilmektedir. Soğuk havanın kuvvetli kuzeyli rüzgârlarla birlikte, gelecek hafta başına kadar etkisini sürdürmesi ve yağış geçişlerinin görülmesi tahmin edilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.