Kartal Belediyesi üniversite adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti verecek

Kartal Belediyesi üniversite adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti verecek
YKS sınavının sonuçlarının açıklanması ve tercih sürecinin başlamasının ardından Kartal Belediyesi tarafından üniversite adaylarına tercih danışmanlığı hizmeti verilmeye başlandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) giren adaylar için Kartal Belediyesi'nden önemli bir destek geldi. Tercih yapacak adaylar için Kartal Meydanı'nda kurulan Tercih Danışmanlık Ofisi'nde YKS sonuçlarına göre üniversite seçimlerinde tercih desteği verilecek. Uzman eğitim danışmanları tarafından üniversite adaylarına sahip oldukları yüzdelik dilimler ve sıralamalar üzerinden tercih alternatifleri ve tercih edebilecekleri okullar ile ilgili bilgiler veriliyor.

25 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında saat 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan Tercih Danışmanlık Ofisi’nde üniversite adayları tercih edebilecekleri üniversiteler ve bölümler hakkında da bilgilendiriliyor.

Gökhan Yüksel, üniversite adaylarını Tercih Danışmanlık Ofisi'ne davet etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, okul ve bölüm tercihleri konusunda üniversite adaylarına destek olmak amacıyla Tercih Danışmanlık Ofisi’ne davet ederek, “Üniversite adaylarımız için en doğru tercihi yapmak adına Tercih Danışmanlık Ofisimiz uzman eğitimci kadrosuyla bilgi vermek ve yardımcı olmak için 25 Ağustos – 2 Temmuz tarihleri arasında Kartal Meydanı’ndaki alanda çalışmalarını sürdürülecek.

Kartal'da yaşayan üniversite adayları, sıralamaları ve puanları doğrultusunda bilgilendirilerek doğru yönlendirmeleri ve bilinçli bir tercih yapabilmeleri amacıyla Tercih Danışmanlık Ofisimizi ziyaret etmeye davet ediyorum.” dedi.

kartal-belediyesinden-universite-adaylarina-yks-tercih-danismanligi.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.