İstanbul'un göbeğinde ilginç olay: Domuz, işçilere saldırdı 1 kişi yaralandı

İstanbul'un göbeğinde ilginç olay: Domuz, işçilere saldırdı 1 kişi yaralandı
İstanbul'da dün gece saatlerinde bir beton şantiyesine giren domuz dehşet saçtı. İşçilerin üzerine koşan domuz, çalışanlara saldırdı.

İstanbul'da son yıllarda otoyol kenarlarında görülen domuz sürüleri, aç kaldıkları için şehir merkezine inerken birçok kişiyi de tedirgin ediyor. Dün akşam yaşanan olayın ardından bir domuz, şantiyeye girerek çalışanlara saldırdı.


Ayazağa'da bulunan bir beton şantiyesinde işçiler çalıştıkları sırada, şantiye girişinden bir domuzun koşarak üzerlerine geldiğini görmeleri üzerine panik yaşandı. Gece saatlerinde yaşanan olayda yabani domuz, 5 işçinin üzerine koşarak gelmesi üzerine çalışanlar ellerine aldıkları sopalarla kendilerini korumaya çalıştı.

dom.webp
Domuzun işçilerin üzerine koştuğu anlar

Damacana şişesi domuzdan kurtardı

İşçilerin üzerine koşan iri yapılı domuz, 5 kişiden birini yere düşürerek saldırmaya başladı. O anlarda işçinin arkadaşları, saldırıdan kurtulabilmek için ellerine gelen her aletle domuza vurmaya başladı.

Birkaç dakika yaşanan müdahalenin ardından domuzun üzerine atılan boş damacana ile saldırı son bulmuş oldu.

Çevredekilerin sopa ve damacana ile domuza vurarak işçiyi kurtardı. O anlarda yaralanan adam ambulans ile hastaneye kaldırılırken, domuz koşarak olay yerinden uzaklaştı.

İstanbul'da yaşanan domuz saldırısının anları ise şantiyenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte o korku dolu anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.