Tella Kebap büyümeye devam ediyor! Kavaklı’ya 8. şube açıldı

Tella Kebap büyümeye devam ediyor! Kavaklı’ya 8. şube açıldı
İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinin Kavaklı semtinde açılan Tella Kebap, özel lezzetleriyle bölge halkına ziyafet yaşatıyor.

Beylikdüzü Kavaklı Tella Kebap lezzetine kavuştu! Beylikdüzü’nde Tella Kebap’ın 8. şubesinin açılışına katılan Caner Aksu, Kavaklı’daki restoranın özelliklerinden bahsetti.

whatsapp-gorsel-2024-10-15-saat-13-20-59-fec3b2be.jpg
Tella Kebap Beylikdüzü Kavaklı'da 8. şubesini açtı

Tella Kebap Kavaklı’da

Beylikdüzü Kavaklı'da yeni bir lezzet durağı daha hizmete açıldı. Tella Kebap, sekizinci şubesini burada açarak bölge halkına odun ateşinde lahmacun, özel reçetesiyle hazırlanan Tella kebabı ve Süryani usulü içli köfte gibi farklı lezzetler sunmaya başladı.

img-20241015-wa0029-001.jpg

Vatandaşlardan yoğun ilgi!

Açılışa yoğun ilgi gösterilirken, işletmenin kurucularından Caner Aksu açılışta kısa bir konuşma yaparak, Kavaklı'daki şubenin diğer şubelerden farklı olarak çocuk oyun alanına da sahip olduğunu belirtti. Ayrıca kapalı ve açık oturma alanları ile birlikte 200 kişiyi ağırlayabilecek kapasitede bir işletme olduklarını vurguladı.

img-20241015-wa0030-001.jpg

Özel lezzetler: Tella kebap, Süryani köftesi…

Aksu, "Bölge halkına hem lezzetli hem de kaliteli ürünler sunarken, kendilerini rahat hissedebilecekleri geniş bir işletme hazırladık. Reçetesi bize ait olan Tella kebabı, Süryani usulü içli köfte gibi lezzetleri tatmayan herkesi işletmemize bekliyoruz" diyerek tüm lezzet tutkunlarını Tella Kebap'ın yeni şubelerine davet etti.

Dolup taşıyor!

Tella Kebap’ın yeni şubesi, şimdiden Beylikdüzü'nde farklı ve keyifli bir yemek deneyimi arayanların uğrak noktası oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.