İstanbullular müjde: Afrika'dan sıcak hava dalgası geliyor, sıcaklıklar kaç derece olacak?

İstanbullular müjde: Afrika'dan sıcak hava dalgası geliyor, sıcaklıklar kaç derece olacak?
İstanbul'da aniden soğuyan hava bu hafta yeniden ısınmaya geçecek. Hava forum tarafından yapılan açıklamaya göre yurt genelinde sıcaklıklarda artış gözlemlenecek.

İstanbul'da Ekim ayına girmemizle birlikte sıcaklıklar 10 derece birden düşüşe geçmişti. Aniden soğuyan hava hastalıklara davetiye çıkarırken meteorolojik yorumları ile bilinen Hava Forum sitesi tarafından müjdeli haber geldi. Bir anda soğuyan havada sıcaklıklar yeniden artışa geçecek.

Hava Forum tarafından edinilen bilgiye göre; Afrika severlere müjde olsun, Afrika sizin için özel hazırlandı ve geliyor. Hafta sonu ülke genelinde yaz havası yaşanacak. Sıcaklıklar İstanbul'da 31, İzmir'de 32, Ankara'da 30 dereceye kadar çıkacak. Bu hafta sonuna açık hava planı yapabilirsiniz..." ifadeleri yer aldı.

1595610155901-sicak-shutterstock-1-16-9-1589383003.jpg

İstanbul'da hava nasıl olacak, sıcaklıklar hafta sonu kaç dereceyi görecek?


İstanbul'da yaşayan milyonlarca vatandaş özellikle hafta sonunun yaklaşması ise hava durumu verilerini merak ediyor. Hava Forum tarafından yapılan bilgilendirmeye göre 05-06 Ekim 2024 tarihlerinde hafta sonu İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde yazdan kalma bir hava etkili olacak.

Sıcaklık ise hafta içi 27-29 derece aralığında olurken hafta sonu ise 31 derecelere ulaşacak. Hava ise açık olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.