İstanbul'da taksici ve yolcu tartışması...Taksi parasını ödemeden indi, şoför peşini bırakmadı: 'Paramı ver'

İstanbul'da taksici ve yolcu tartışması...Taksi parasını ödemeden indi, şoför peşini bırakmadı: 'Paramı ver'
İstanbul'un Şişli ilçesinde kadın yolcu ve taksi şoförü arasında ücret verilmemesi nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve gergin anlara yol açtı.

Olay İstanbul Şişli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre taksi şoförü yolda gördüğü yolcuyu aracına aldı. Sonrasında kadın yolcuyu istediği yere bırakan şoför, kendisine ücret verilmemesi nedeniyle neye uğradığını şaşırdı.

Kadın yolcuyu istediği adrese götüren ancak parasının verilememesinden dolayı sinirlenmeye başlayan şoför, kadınla tartışmaya başladı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ PARASINI ALMAYA ÇALIŞTI, KADIN VERMEDİ

Kadın yolcu uzaklaşmaya başlarken şoför ise arkasından "Paramı ver" diyerek bağırdı ve gitmesine engel olmaya çalıştı. Ancak kadın "Götürmedin ki" ifadelerini kullanarak taksi şoförüne para vermeyi reddetti.

Tartışma bununla da sınırlı kalmadı. Kadının uzaklaşmasını istemeyen ve parayı almaya çalışan şoför, konudaki ısrarını sürdürdü. Fakat kadın tüm itirazlara rağmen üste çıkmaya çalıştı. Devamında şoför kadının üzerine yürüyerek kolundan tuttu.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ARAYA GİRDİ

Tartışmanın kavgaya dönmesini çevrede bulunan vatandaşlar engelledi. Araya giren vatandaş taksi şoförünü aracına geri götürürken adam kadından parasını istemeye devam etti.

O anlar ise olaya tanıklık eden çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde taksi şoförü ve kadının sokak ortasında tartışmaya girdiği ve adamın bağırarak "paramı ver" dediği duyuldu. Kadın ise adamın sözlerine karşılık "götürmedin ki" sözleriyle kendisini savunmaya çalıştı. Gerginlik vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.