Filiz Akın'a ne oldu, öldü mü, hastaneye mi kaldırıldı, neden gündemde?

Filiz Akın'a ne oldu, öldü mü, hastaneye mi kaldırıldı, neden gündemde?
Yeşilçam'ın sevilen sanatçılarından Filiz Akın, sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Filiz Akın'a ne oldu ve neden gündemde? yoksa hayatını mı kaybetti? İşte yanıtı...

Yeşilçam'ın 4 yapraklı yoncalarından biri olan başarılı oyuncu Filiz Akın, 2020 yılından beri kanser hastalığı ile mücadele veriyordu. Yıllardır geniz kanseri ile zorlu bir tedavi süreci geçiren Akın, sosyal medyada bugün en çok konuşulan ve merak edilen isim oldu.


Türk sinemasının önemli yapıtlarında başrol oynayan Filiz Akın, geniz kanserinin ikinci evresinde olduğunu geçtiğimiz zamanlarda açıklamıştı. Akın "Agresif bir tedavi gördüm" diyerek hastalığının ses tellerini etkilediği ve çeşitli operasyonlar gördüğünü ifade etmişti.

19146861-728xauto.webp

Filiz Akın'ın hastanedeki görüntüleri sevenlerini korkuttu

Usta sanatçı Filiz Akın'ın bugün sosyal medya hesabı üzerinden hastanedeki tedavisine ilişkin görüntüler paylaşıldı. Solunum güçlüğü çektiği anlaşılan fotoğraflarda Akın'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgilerde paylaşıldı.

66fd163e8b6e504fbf7c8682.webp

Filiz Akın öldü mü?

Filiz Akın'ın Instagram hesabı üzerinden yapılan paylaşımda hastanedeki bir görüntüsü yayınlandı. Akın'a sevenleri tarafından geçmiş olsun mesajları gelmesi üzerine hesabından görüntüler kaldırıldı.


Dikkat çeken paylaşımın neden kaldırıldığı belirsizliğini korurken, Filiz Akın'ın sağlık duruma ilişkin açıklama yapılması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.