Canlı yayında ilginç olay: 'Çorbacı' ifadesini 'torbacı' zannetti, ortaya komik anlar çıktı

Canlı yayında ilginç olay: 'Çorbacı' ifadesini 'torbacı' zannetti, ortaya komik anlar çıktı
Canlı yayında olan bir yayıncının sokaktaki birine yakınlarda "çorbacı" olup olmadığını sordu. Ancak şahıs 'çorbacı' ifadesini 'torbacı' olarak anlayınca ortaya güldüren anlar çıktı.

TikTok'ta canlı yayın yapan bir adamın sokakta gördüğü birine çorbacının yerini sorması ve sonrasında gelişen olaylar sosyal medyada gündem oldu.

Sokakta gezen bir yayıncı karnı acıktığı için yakınında bir çorbacı bulunup bulunmadığını öğrenmek istedi. Bunun üzerine yolda bir vatandaşı durduran şahıs, karşısındaki kişiye "Çorbacı var mı burada?" sorusunu yöneltti.

O ANLAR SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Adam ise "Kanka çok zor ya. Az önce bir tanesini yakaladım" yanıtını verdi. Sorduğu soruyla aldığı cevabın arasındaki bağlantıyı çözemeyen adam "Yakaladılar derken?" diyerek ne anlatmak istediğini sorgulamaya çalıştı.

İkili arasındaki bir harfin yanlış anlaşılmasından doğan iletişim sorunu sürerken bir süre sonra karşısındaki kişinin "torbacı" ifadesini kullandığını anlayan şahıs, kahkaha basmadan edemedi.

Bir anda ortamda kahkahalar yükselirken ikili arasındaki güldüren diyalog sosyal medyada gündem oldu. Görüntüler kısa sürede yayılırken çok sayıda sosyal medya kullanıcısı beğeni yağmuruna tuttu.

Canlı yayında karnı acıkan bir yayıncı sokaktaki birine yakınlarda "çorbacı" olup olmadığını sordu. Ancak soru "torbacı" olarak anlaşılınca, ortaya bu ilginç diyalog çıktı:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.