İstanbul Valisi Davut Gül, yıkılıp yeniden yapılan okulda incelemelerde bulunacak

İstanbul Valisi Davut Gül, yıkılıp yeniden yapılan okulda incelemelerde bulunacak
İstanbul Valisi Davut Gül, yarın İstanbul’daki okullarda devam eden yeniden yapım ve güçlendirme çalışmalarında gelinen son durumu kamuoyu ile paylaşacak.

İstanbul Valisi Davut Gül, yıkılıp yeniden yapılan Fatih Hattat Rakım Ortaokulu’nda incelemelerde bulunup İstanbul’daki okullarda devam eden yeniden yapım ve güçlendirme çalışmalarındaki son duruma ilişkin bilgi verecek.

Fatih'e bağlı Fevzipaşa Caddesi üzerinde bulunan Fatih Hattat Rakım Ortaokulu'nun eski ve depreme dayanıksız olması sebebiyle yıkılmış ve yeni bir okul inşa edilmişti.

Davut Gül, yarın (4 Eylül) bölgede incelemelerde bulunmak üzere Fatih Hattat Rakım Ortaokulu’na gidecek. İnceleme sonrasında İstanbul’daki okullarda devam eden yeniden yapım ve güçlendirme çalışmalarındaki son duruma dair bilgi paylaşımında bulunulacak.

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada "İstanbul Valimiz Sayın Davut Gül, yıkılıp yeniden yapılan Fatih Hattat Rakım Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak İstanbul’daki okullarda devam eden yeniden yapım ve güçlendirme çalışmalarındaki son duruma ilişkin bilgileri basın mensupları ile paylaşacak." denildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.