Büyükçekmece Belediyesi dolandırıcıların numarasını ifşa etti: 'Dikkatli olun'

Büyükçekmece Belediyesi dolandırıcıların numarasını ifşa etti: 'Dikkatli olun'
Büyükçekmece Belediyesi, başkan yardımcıları Ömer Kazancı ve Muzaffer Cive'nin adını kullanarak vatandaşları telefonla arayıp maddi yardım talebinde bulunan dolandırıcıların numaralarını ifşa etti.

Büyükçekmece Belediyesi, başkan yardımcılarının adlarının kullanıldığı telefonla dolandırıcılık yöntemine karşı uyardı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada son zamanlarda bazı şahısların Ömer Kazancı ve Muzaffer Cive adını kullandığı ve vatandaşları telefonla arayarak maddi yardım talebinde bulunduklarının tespit edildiği bildirildi.

Belediye yetkililerin herhangi bir sebeple maddi yardım talep etmesinin söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmaları konusunda vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

Öte yandan dolandırıcıların numaralarını paylaşan belediye söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Son zamanlarda bazı şahısların, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sayın Ömer Kazancı ve Muzaffer Cive adına vatandaşlarımızı telefonla arayarak maddi yardım talebinde bulundukları tespit edilmiştir.

Belediyemiz yetkililerin herhangi bir sebeple sizlerden maddi yardım talep etmesi söz konusu değildir. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmanızı ve benzer bir durumla karşılaşmanız halinde durumu derhal emniyet birimlerine bildirmenizi önemle rica ederiz. Ayrıca, dolandırıcıların kullandığı telefon numaralarını sizlerle paylaşacağız ki, bu numaralardan gelecek aramalara karşı lütfen dikkatli olun ve gerekli tedbirleri alınız.

Ömer Kazancı adına arayan dolandırıcı numara: 0 (542) 503 14 78

Muzaffer Cive adına arayan dolandırıcı numara: 0 (532) 503 14 78, 0 (538) 663 22 42

İlgili Haberler

Kaynak:Güray Varol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.