Handan Toprak Benli'den Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara'ya ziyaret

Handan Toprak Benli'den Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara'ya ziyaret
Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara ile geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Handan Toprak Benli bir araya geldi.

Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Utku Caner Çaykara'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini yürüten Handan Toprak Benli’yi makamında ağırladı.

Benli, Çaykara tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Çaykara, ziyaretin ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak, geçmişte yapılan hizmetlerin değerlendirildiği bir görüşme olduğunu söyledi.

Geleceğe yönelik projelerin konuşulduğu verimli bir sohbet gerçekleştirdiğini belirten Çaykara, Benli'nin kendisine gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkür etti.

Çaykara "Bugün, geçmiş dönem belediye başkanımız Dr. Handan Toprak Benli’yi ağırladık. Ziyareti sırasında, geçmişte yapılan hizmetlerin değerlendirildiği ve geleceğe yönelik projelerin konuşulduğu verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendisine ziyareti için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Benli'de görüşme sonrasında "Avcılar Belediye Başkanımız Utku Caner Çaykara’ya misafirperverliği için teşekkür eder, başarılar dilerim." açıklamasını paylaştı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.