İş arayanlarla işverenler Esenyurt’ta buluşuyor!

İş arayanlarla işverenler Esenyurt’ta buluşuyor!
Esenyurt’ta işverenlerle iş arayanları bir araya getirecek olan Esenyurt Belediyesi İstihdam Fuarı’nın başlangıç tarihi belli oldu.

Esenyurt Belediyesi’nden istihdama büyük katkı! Sadece megakentin değil Türkiye’nin de en büyük ilçesi olan Esenyurt, İstanbul’un en büyük istihdam fuarlarından birisine ev sahipliği yapacak. Esenyurt Belediyesi İstihdam Fuarı 14 Ekim 2024 Pazartesi günü kapılarını açıyor!

Esenyurt İstihdam Fuarı nerede?

Esenyurt’ta yaşayıp aynı ilçede çalışmak isteyenler ile ilçe sınırları içinde faaliyet gösteren işletmelerin sahipleri İstihdam Fuarı’nda bir araya geliyor. İşverenlerle iş arayanların buluşacağı Esenyurt İstihdam Fuarı 14 ile 16 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Esenyurt İstihdam Fuarı ne zaman?

14 Ekim Pazartesi günü kapılarını açacak olan Esenyurt İstihdam Fuarı’nın açılışını Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer gerçekleştirecek. Üç gün sürecek olan fuar, Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Fuara katılmak isteyenler saat 10.00 ile 15.00 saatleri arasında etkinliği ziyaret edebilecek.

Esenyurt İstihdam Fuarı’na kimler katılıyor?

Birçok değişik iş kolundan yüzlerde firmanın katılım göstereceği Esenyurt İstihdam Fuarı’nda toplam 240 işveren şirket temsilcisi yer alacak. İş arayanlar; sağlık, otomotiv, tekstil, teknoloji ve gıda gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren firmalarla fuarda yüz yüze görüşme imkanı bulacak.

3-2.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.