Kız öğrencilerin kavgasına erkeklerde dahil oldu: Saç baş birbirlerine girdiler

Kız öğrencilerin kavgasına erkeklerde dahil oldu: Saç baş birbirlerine girdiler
Üç kız öğrenci bir sitenin parkında saç baş birbirlerine girdi. O anlarda kavgayı duyan kızların arkadaşları, olayı daha çok büyüterek yaşanan gerginliği ikiye katladı.

İstanbul Beylikdüzü'nde 3 genç kızın kavgası ortalığı birbirine kattı. Lise öğrencisi oldukları tahmin edilen genç kızların henüz bilinmeyen nedenle kavga etmeye başladı. Kızların kavgası duyan arkadaşları ise durumu daha çok büyüterek kavganın büyümesine neden oldu.


Saç baş birbirlerine girdiler

Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesi'nde bulunan bir sitenin yakınlarındaki parkta yaşanan kız kavgasında, 3 genç kız birbirlerinin saçını başına saldırarak kavga etti. Durumu gören erkek arkadaşları da kavgaya karışarak bir genç kızı dövmeye başladı.

ase-kopya.webp
3 genç kızın parktaki kavgası

Genç kız güçlükle kurtuldu

Akşam üzeri saatlerinde cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde genç kızların yanına gelen erkek arkadaşları kavgayı gittikçe büyüttü ve bir genç kızın saçlarından tutarak kavgayı sürdürdü.

O anlarda parka gelen diğer arkadaşları kavgayı güçlükle ayırırken genç kız parktan uzaklaştırılarak olay yerinden götürüldü. Kavganın yaşanmasıyla bir kez daha akran zorbalığı konusu akıllara geldi.

rr-kopya.webp
Beylikdüzü'nde gençlerin kavgası

İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.