İmamoğlu’ndan Başkan Kabadayı’ya tebrik ziyareti

İmamoğlu’ndan Başkan Kabadayı’ya tebrik ziyareti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’yı ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ağırladı. Seçim sonuçları için Kabadayı’yı tebrik eden İmamoğlu, “Hem Özgür Başkanımızı hem bizi Allah utandırmasın. Yolumuz açık olsun. Hep birlikte çok başarılı olalım ki, İstanbullular mutlu olsun” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Başkan Kabadayı ise ziyarete ilişkin şu sözlerle duygularını paylaştı: “Büyükşehir’le beraber Şile Belediyesi, koordineli bir şekilde memleketimize çok güzel hizmetler yapacağız. Sizin turizme, sanata, yeşile ve doğaya olan emeğinizi de biliyoruz. Hayvanlara verdiğiniz önemi biliyoruz. Özellikle son dönemde çıkarılmaya çalışılan yasanın da nasıl karşısında olduğunuzu da biliyoruz. Tekrardan memleketimize hoş geldiniz Sayın Başkanım”

Görüşme sonrasında İmamoğlu ve Kabadayı’nın kurmayları gerçekleştirdikleri ortak masa toplantısı ile ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını masaya yatırdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.