İBB açıkladı: ATA AÖF sınavında toplu taşıma ücretsiz mi?

İBB açıkladı: ATA AÖF sınavında toplu taşıma ücretsiz mi?
Atatürk Üniversitesi (ATA) ve Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Final Sınavları'na girecek vatandaş ve öğretim görevlileri için toplu taşıma ücretsiz olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Atatürk Üniversitesi (ATA) ve Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Final Sınavları'na girecek vatandaş ve öğretim görevlilerinin toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabileceğini duyurdu.

Atatürk Üniversitesi (ATA) ve Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Final Sınavları 1-2 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak. Sınava girecek olan vatandaşlar da sınav günü toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden de konuyla ilgili açıklama geldi.

Yapılan açıklamada sınava girecek vatandaşların ve öğretim görevlilerinin toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak kullanabileceği kaydedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şu açıklamayı paylaştı:

1-2 Haziran Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan "Atatürk Üniversitesi (ATA) ve Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Final Sınavları'na” girecek vatandaşlarımız ve öğretim görevlileri sınav yerlerine ulaşım için sınav belgelerini veya görevli belgelerini göstererek, sınav başlangıcının 2 saat öncesinden sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar İstanbulkart entegrasyonuna dahil toplu ulaşım araçlarından ücretsiz olarak yararlanabilecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.