Çatalca'da organik yöresel pazar

Çatalca'da organik yöresel pazar
Çatalca Belediyesi Yöresel Halk Pazarı, piyasaya göre uygun ve organik ürünleriyle yurttaşların ilgisini çekiyor.

Çevre yolu kenarında Pazar günleri kurulan "Yöresel Halk Pazarı'nın sadece Çatalcalılar değil İstanbul'un dört bir yanından gelenler de büyük ilgi gösteriyor.

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Yöresel Halk Pazarında esnaf ve pazara gelen yurttaşlarla bir araya geldi. .Başkan Güzel "Esnafımıza hayırlı ve bereketli işler dilerken, hem esnafımızın hem de pazar alışverişini yapan vatandaşlarımızın anneler gününü tebrik ettik. “Üreten Kent Çatalca” vizyonumuzla, çiftçilerimizin ve esnafımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Güzel; yöresel organik pazarda kadın üreticilerinde hayvansal ve tarımsal ürünlerinin satışını yaptığını söyledi. Sokaklarda satış yapmak durumunda kalan üreticilerin artık modern bir pazar yeri olanağına sahip olduğunu belirten Başkan Erhan Güzel , şunları kaydetti:

"Ablalarımız, teyzelerimiz abilerimiz, kendi olanaklarıyla bahçelerinden topladıkları, hayvanlarından elde ettikleri ürünlerini modern ve sağlıklı bir ortamda burada vatandaşlarımız ile buluşturuyorlar. Artık yağmurun altında beklemiyorlar. Hem satışlarını yapıyorlar hem de ilçemizin ekonomisine katkı sağlıyorlar"

img-20240513-wa0005.jpg

img-20240513-wa0004.jpg

img-20240513-wa0002.jpg

img-20240513-wa0003.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.