2024 Yarısı Büyükşehir'den kampanyası son başvuru tarihi ne zaman?

2024 Yarısı Büyükşehir'den kampanyası son başvuru tarihi ne zaman?
AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçilmesi durumunda hayata geçirmeyi vaat ettiği Yarısı Büyükşehir'den dönüşüm kampanyasının ayrıntılarını duyurdu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine 50 günden az bir süre kala AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, seçimi kazanması durumunda İstanbullular için hayati öneme sahip olan deprem ile ilgili yapacağı çalışmaları ayrıntılarıyla açıkladı. Kurum, İstanbul için acil kentsel dönüşüm planını devreye sokacağını ve bu çalışma neticesinde "Yarısı Büyükşehir'den" kampanyasıyla başlatacağını duyurdu.

Murat Kurum sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımında İstanbul'da toplam 650 bin konutun depreme dönüştürülmesi gerektiğini ve depreme dayanıklı yeni binaların inşa edilmesi için İBB desteğiyle kentsel dönüşüm için vatandaşa kolaylık sağlayacağını bildirdi.

2024 Yarısı Büyükşehir'den kampanyasının ayrıntılarını merak eden vatandaşlar başvuru şartlarını ve projeyle ilgili daha fazla bilgi almak için arama motorlarından Yarısı Büyükşehir'den kampanyasını araştırıyor. Yarısı Büyükşehir'den kampanyasının başvuruları ne zaman başlıyor? Yarısı Büyükşehir'den kampanyasının son başvuru tarihleri nelerdir? İşte yanıtı..


Yarısı Büyükşehir'den kampanyası ne zaman başlıyor?

Murat Kurum'un İBB başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği Yarısı Büyükşehir'den kampanyası 15 Nisan 2024 tarihinden itibaren başvuruların başlayacağı belirtildi.


Yarısı Büyükşehir'den kampanyasının son başvuru tarihi ne zaman?

Sosyal medya hesabı X üzerinden Yarısı Büyükşehir'den kampanyası ile ilgili detayları paylaşan Murat Kurum, depreme dayanıklı yeni konutların inşaasına 15 Nisan 2024 tarihinde başlayacağını açıkladı. Yarısı Büyükşehir'den kampanyasının son başvuru tarihi kampanyanın seyrine göre ne zaman kadar devam edeceği şuan için bilinmiyor.

Yarısı Büyükşehir'den kampanyası nedir?

Yarısı Büyükşehir'den kampanyası, İBB Başkan adayı Murat Kurum’un 31 Mart yerel seçimlerinde gerçekleştireceğini vaat ettiği seçim çalışması kapsamında İstanbullulara açıkladığı depreme dayanıklı konut çalışmasıdır. Yarısı Büyükşehir’den olarak tanıtılan kampanyada İstanbul’da 600 bin acilen dönüştürülmesi gereken konut yenilenecek. Yenilecek konutların 300 bini KİPTAŞ ile halka satışı sağlanacak.

Yarısı Büyükşehir’den kampanyası ne zaman teslim edilecek?

Yarısı Büyükşehir’den kampanyası 15 Nisan 2024 tarihinde başvuruların başlaması planlanırken, yenilenecek evlerin teslim edileceği ise proje başlangıcından itibaren 18 ay içerisinde evlerin sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

ggxq77bxuaac54w-003-001.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.