Şişli'de skandal olay! Sözde hayvansever kadın 85 kediyi depoya istifledi

Şişli'de skandal olay! Sözde hayvansever kadın 85 kediyi depoya istifledi
İstanbul Şişli'de mahalleyi saran kötü koku üzerine olay yerine gelen polis ekipleri gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Bir kadın 85 kediyi depoya istifleyerek hayvanları hasta ve bakımsız halde bıraktı.

İstanbul'da bugün görenleri şaşkına düşürecek anlar yaşandı. Şişli'de bulunan bir mahallede kötü koku nedeniyle vatandaşlar polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine gelen polis ekipleri bir binadaki depo olarak konumlandırılan yere bakınca çok sayıda kedinin olduğunun anlaşılması üzerine olay yerine Hayvanları Koruma Polisi (HAYDİ) ekiplerine bildirdi.


Olay yerine gelen HAYDİ ekipleri, depoda pusetler içerisinde istiflenmiş halde bulunan 85 bakımsız ve hasta kedi buldu. Ekipler hızla kedileri HAYDİ'nin bakım merkezine götürmek için depodan çıkartarak hayvanları kurtardı.

ee.jpg

Kedileri istifleyen kadına para cezası kesildi

Kedileri hasta ve bakımsız halde bırakan sözde hayvansever kadına, polis ekipleri kedi başına 7 bin 216 TL'den toplamda 613 bin 360 TL para cezası kesildi. Kediler, son derece zayıflamış ve bitkin halde bırakıldığı anlaşılırken sağlık taramaları yapılması için HAYDİ bakım merkezine götürüldü. Hayvanların kurtarılma anları ise saniye saniye kameralara yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.