Fatih'te, A Milli Takımı'nın çeyrek final maçı heyecanı dev ekranlarda izlenecek

Fatih'te, A Milli Takımı'nın çeyrek final maçı heyecanı dev ekranlarda izlenecek
EURO 2024 son 16 turunda çeyrek final heyecanı, Fatih'te bir başka atacak. 6 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı Fatih'te dev ekran kurularak milli maç keyfi naklen yayınlanacak.

A Milli Futbol Takımı Avusturya maçında elde ettiği galibiyetle çeyrek finale yükselirken, rakibi Hollanda ile 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü Berlin'de kıyasıya yarı final için yarışacak. Tüm Türkiye'nin nefesleri tuttuğu maç için Fatih Belediyesi'nden de milli maç için vatandaşlara çağrıda bulundu.

Fatih'liler, Hollanda - Türkiye maçını Yedikule Hisarı'nda izleyebilecek!

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte milli maçın heyecanı dev ekranlarda kurularak vatandaşları Yedikule Hisarı'nda buluşmaya davet etti. Fatih Belediyesi'nin sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımda; "Bizim çocuklar şampiyonluğa yürüyor, mücadelesiyle dünyaya örnek oluyor.


Yarı final yolunda rakibimiz Hollanda; yerimiz de her zamanki gibi Yedikule Hisarı. Ellerimizde ay yıldızlı bayraklarımızla bu coşkuyu hep birlikte yaşayalım" ifadeleri yer aldı.

Maçın heyecanını hep bir arada yaşayabilmek için 6 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 22:00'da vatandaşlar Fatih Yedikule Hisarı'na giderek maçın heyecanına ortak olabilirsiniz.

grkkwygw8ainjml.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.