Beylikdüzü'ne 3 yeni İETT hattı geliyor!

Beylikdüzü'ne 3 yeni İETT hattı geliyor!
Beylikdüzü'nde ilçe trafiğinin rahatlaması ve ulaşımın kolaylaşması açısında İETT'den 3 yeni hattın müjdesi verildi.

İstanbul'un en kalabalık ve trafik yoğunluğunu oldukça arttığı ilçelerden biri olan Beylikdüzü'nde toplu taşıma ağını rahatlatmak ve ilçe trafiğindeki ulaşımı kolaşlaştırmak için İETT'den 3 yeni hattın müjdesi geldi.


Beylikdüzü Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Bölge Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Beylikdüzü'ne 3 yeni hat hizmete girecek. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen İETT İlçe Belediyeleri Buluşması kapsamında İETT Genel Müdürü İrfan Demet, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İETT Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Yılmaz, Ulaşım Planlama Daire Başkanı Yusuf Limon, Koordinatör Sinan Öztürk, Beylikdüzü Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve İETT'nin birçok birimindeki yöneticilerinin katıldığı toplantıda Beylikdüzü'nün ulaşım ve toplu taşımadaki talep ve şikayetleri masaya yatırıldı.

ettden-beylikduzune-3-yeni-hat-mujdesi-1.webp

Toplantıda alınan karar neticesinde Beylikdüzü halkına 3 yeni İETT otobüs hattı müjdesi verilerek güzergahlar açıklandı.


Beylikdüzü'ndeki 3 yeni hat hangi güzergahlarda hizmet verecek!

İETT Genel Müdürü İrfan Demet'in toplantıda yapılan ulaşım sorunu neticesinde Beylikdüzü'nde yakında hizmete girecek 3 yeni İETT otobüs hatları ile ilgili detaylı açıklamalarda bulunarak hatların güzergahları ile ilgili bilgi verdi.

Demet; 145 nolu İETT hattının güzergahının geliştirilerek İhlas Marmara'dan başlayan ve Avcılar Metrobüs'e kadar giden güzergahın genişletilerek bundan böyle Küçükçekmece Marmaray Durağı'na kadar uzayacağını duyurdu.

1200x675.webp​​​​​​​

İkinci yeni hattın BM7 İETT hattı olacağı ve güzergahın Haramidere/Yakuplu - Beylikdüzü hattı üzerinde olarak Beylikdüzü'nde ring seferi yapacağını belirtti.

Üçüncü ve son yeni İETT hattı ise BM8 adını alacak ve bu hat Gürpınar - Cumhuriyet Mahallesi Metrobüs durakları arasında çalışarak vatandaşlara hizmet verecek.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.