Yenidoğan soruşturmasında adı geçen Op. Dr. Atilla Yılmaz Damga'dan Mehmet Mert'e konuştu

Yenidoğan soruşturmasında adı geçen Op. Dr. Atilla Yılmaz Damga'dan Mehmet Mert'e konuştu
Yenidoğan bebek çetesi soruşturmasında adı geçen isimlerden olan başhekim Op. Dr. Atilla Yılmaz, Damga'dan Mehmet Mert'e konuştu.

Türkiye gündemini bomba gibi sarsan ve vicdanları sızlatan Yenidoğan bebek çetesi soruşturması devam ederken, önceki gün ve bugün toplamda 9 hastanenin ruhsatının iptal edildiği açıklanmıştı.

SORUŞTURMADA ADI GEÇEN BAŞHEKİM KONUŞTU

Konu hakkında yeni ayrıntılar gelmeye devam ederken Yenidoğan bebek çetesi soruşturmasında adı geçen isimlerden olan başhekim Op. Dr. Atilla Yılmaz, Damga'dan Mehmet Mert'e konuştu.

"Ben 5 Şubat 2020 yılında Medilife Beylikdüzü Hastanesi Başhekim ve Genel Cerrah Uzmanı olarak göreve başladım. Adı geçen ‘Yenidoğan Çetesi’ ile ne tanışırım ne görüşürüm." diyen Yılmaz, "Ben de herkes gibi basından öğrendim böyle bir çete olduğunu." ifadesini kullandı.

"GENEL CERRAHIM, ÇOCUK BÖLÜMÜYLE İLGİM YOK"

adsiz-tasarim-6.png
Op. Dr. Atilla Yılmaz, Damga'dan Mehmet Mert'e konuştu.

Partisinden istifa etmeyi düşündüğünü söyleyen Yılmaz, iki senedir değişikliği için mahkemelik olduklarını ifade etti. Bunun yanı sıra genel cerrah olduğunu belirten isim çocuk bölümüyle ilgili en ufak bir ilgisi olmadığını da anlattı.

İşte Atilla Yılmaz'ın Mehmet Mert'e yaptığı açıklamanın tamamı...


"Ben 5 Şubat 2020 yılında Medilife Beylikdüzü Hastanesi Başhekim ve Genel Cerrah Uzmanı olarak göreve başladım. Adı geçen ‘Yenidoğan Çetesi’ ile ne tanışırım ne görüşürüm. Ben de herkes gibi basından öğrendim böyle bir çete olduğunu. 19 hastanenin adı geçmekte. Sanırım başhekim olarak sadece benim adımın geçme sebebi üyesi bulunduğum siyasi partimden dolayı. Arkadaşlar ile görüşüyoruz. Bu aşamada partimden istifa edip etmemekle alakalı.

İddianamede bizim polikliniğin adı Bağcılar Medilife’dan dolayı geçmekte. Zaten iki yıldır isim değişikliği için mahkemeliğiz. Bağcılar Medilife satılmış, Arap iş insanları almış, sonra kapatmışlar, birşeyler olmuş. İddianamede çocuk ölümleri ile ilgili faturalarda oynama olduğu yönünde suçlamalar var.

Ben genel cerrahım. Çocuk bölümü ile en ufak bir ilgim yok. Olay mahkemelik, bu süreçte ne yazık ki kurunun yanında yaşların da suçlanması doğal. Ben kendimden eminim en ufak bir kusurum olmadığını biliyorum. Yakın zamanda sosyal medya hesabımdan da canlı yayın ile kamuoyuna sesleneceğim"

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.