Yaşar Cızlak, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkan Adayı olduğunu açıkladı

Yaşar Cızlak, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkan Adayı olduğunu açıkladı
Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Yaşar Cızlak, Esenyurt İl Dernekler Birliği Platformu Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Adaylık açıklaması, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki il derneklerinin çatı kuruluşu olan Doğu ve Güneydoğu Dernekler Federasyonu’nun organize ettiği ve bu sabah düzenlenen kahvaltılı toplantıda yapıldı. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerine mensup derneklerin başkanları bir araya geldi.

“KENTİMİZ İÇİN FAYDALI İŞLER YAPMAK İSTİYORUM”

Cızlak, burada yaptığı açılış konuşmasında, Esenyurt İl Dernekler Birliği Platformu’nun yaklaşan kongresinde başkanlık görevine talip olduğunu belirtti. Platform üyesi dernek başkanlarından destek isteyen Cızlak, “İstanbul’un ve Türkiye’nin en büyük ilçesi olan Esenyurt’a ve siz değerli dernek başkanlarına hizmet etmek amacıyla bu göreve aday oldum. Kıymetli desteklerinizle bu onurlu görevi üstlenmek, kentimiz ve platformumuz için faydalı işler yapmak istiyorum” dedi. Cızlak, konuşmasında özellikle sosyal dayanışma, kültürel faaliyetler ve dernekler arası iş birliğinin önemine değindi.

BAŞKANLARDAN CIZLAK’A DESTEK AÇIKLAMASI

adsiz-tasarim-8.png
Toplantıya pek çok önemli isim katıldı.

Toplantıya katılan Doğu ve Güneydoğulu dernek başkanları da söz alarak, Yaşar Cızlak’ın adaylığını memnuniyetle karşıladıklarını ve kendisine bu yolda destek vereceklerini belirttiler. Dernek başkanları, Cızlak’ın vizyoner yaklaşımlarını ve dernekler arası diyaloğa verdiği önemi vurgulayarak, Esenyurt’ta yeni bir dönem için umutlu olduklarını ifade ettiler.

Cızlak’ın başkan adaylığı, dernekler arasında olumlu bir yankı uyandırırken, kongre öncesi destek arayışlarının ve iş birliği çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?

Yaşar Cızlak’ın adaylığını açıkladığı toplantıya Ağrı Dernekler Federasyonu, Van Dernekler Federasyonu, Şanlıurfa Konfederasyonu, Adıyaman Derneği, Batman Derneği, Bingöl Derneği, Bitlis Derneği, Diyarbakır Derneği, Dersimliler Derneği, Elazığ Derneği, Hakkari Derneği, Iğdır Derneği, Malatya Derneği, Mardin Derneği, Muş Derneği ve Şırnak Derneği başkanları ve temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.