Ünlü şarkıcı Aydilge tacize uğradığını itiraf etti: 'O görüntü gözümün önünden asla gitmiyor'

Ünlü şarkıcı Aydilge tacize uğradığını itiraf etti: 'O görüntü gözümün önünden asla gitmiyor'
Ünlü Şarkıcı Aydilge, 15 yaşındayken tacize uğradığını itiraf etti. Aydilge'nin itirafı gündeme bomba gibi düştü.

Şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda henüz 15 yaşındayken 17 yaşındaki bir çocuk tarafından tacize uğradığını anlattı. Aydilge, yaşadığı korkunç günü ilk kez bütün detaylarıyla anlattı.

15 yaşındayken 17 yaşında bir çocuk tarafından tacize uğradığını itiraf eden Aydilge, yazlık bir yerde kumsalın biraz daha sakin bir köşesinde kendi kendine oturduğu esnada bir anda birinin yanına oturup kendisine yakınlaşmak istediğini söyledi.

Önce izin vermediğini söyleyen Aydilge, o kişinin kendisini ittirdiğini ve sonrasında bileğinden tutarak "korkma ya, sadece kelebeğimi göstereceğim" dediğini aktardı.

Sözlerine sanki o anı yaşıyormuş gibi hissederek konuşan Aydilge, çocuğun gerçekten kelebek göstereceğine inandı. Ancak Aydilge, çocuğun cebinden kesici alet olan kelebek denilen şeyi çıkarıp sallamaya başlamasıyla oradan hızla kaçıp uzaklaştı.

Aydilge o anları şöyle anlattı: "Şanslıydım, bir şekilde fırlayıp kaçtım oradan insanların arasına karıştım. Ama kaskatı donup kalabilirdim de. Kalbim o kadar hızlı çarpıyordu ki, inanın şu yaşımda bile size bunu anlatırken kalbim hızlanıyor ve o çocuğun yüzündeki pis sırıtış aklıma geliyor. Ertesi gün ise korkunç bir şey oldu.

aydilge.webp

"VAHŞET O KADAR AYNI KAYNAKTAN BESLENİYOR Kİ"

Evimizin önündeki çöp konteynırının önünde, öldürülmüş kedi yavruları vardı. O görüntü gözümün önünden asla gitmiyor. Bakın o kişi mi yaptı bilmiyorum. Ama biri yaptı. Yapabildi, yapıyorlar. Kadınların, çocukların, hayvanların uğradığı vahşet o kadar aynı kaynaktan besleniyor ki. Bu bir paket aslında, onu yapan diğerlerini de yapabiliyor."

Caydırıcı yasaların şart olduğunu ancak toplumsal farkındalık ve dönüşümün de şart olduğunu dile getiren Aydilge, "Göster amcalara oğlum pipini diye övünülmediği, "ya benimsin ya kara toprağın" sözünün romantik değil, cinayet olarak görüldüğü bir dönüşüm." dedi.

"SUSMAYIN, YARDIM İSTEYİN"

Kendisinin yaşadığı gibi benzer bir olayı yaşayanlara seslenen Aydilge, "anlatsam ne değişecek ki" diyerek çaresiz hissedilmemesi gerektiğini söyledi. "Susmayın, yardım isteyin" çağrısında bulunan Aydilge, Önce Çocuklar ve Kadınlar Derneğini örnek vererek "Daha pek çok dernek var. Lütfen çaresiz hissetmeyin." şeklinde konuşarak ifadelerini noktaladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.