Timur Cihantimur’un Oğuz Murat Aci’yi öldürdüğü kaza sonrasında yaşananların ses kaydı ortaya çıktı!

Timur Cihantimur’un Oğuz Murat Aci’yi öldürdüğü kaza sonrasında yaşananların ses kaydı ortaya çıktı!
Motokurye Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan trafik kazası sonrasında Timur Cihantimur’un yaşadığı panik 112’nin ses kaydına saniye saniye yansıdı.

İstanbul’da geçtiğimiz mart ayında meydana gelen trafik kazasında motokurye Oğuz Murat Aci’ye çarparak ölümüne sebep olmuştu. Daha sonra annesiyle birlikte yurt dışına kadar Timur Cihantimur’un kaza anından sonra yaşadığı panik ses kayıtlarıyla ortaya çıktı.

1 Mart 2024 günü yaşanan kazanın hemen ardından Timur Cihantimur’un aracı 112 ekiplerini otomatik olarak arıyor. Sağlık personeli çağrıya yanıt verse de karşı taraftan cevap alamıyor. Ancak o esnada olay yerinde yaşanan panik ve Timur Cihantimur ile arkadaşlarının kazaya verdikleri tepki ses kayıtlarına geçiyor.

Kayıtlar sırasında büyük bir panik yaşadığı görülen Timur Cihantimur, “Lan hayatım bitti” diyerek bir kişiden yardım isteyip hemen olay yerine gelmesini söylüyor.

Öte yandan aynı dakikalarda arkadaşlarının ise motokurye Oğuz Murat Aci’ye seslenerek onu bulmaya çalıştığı da ses kayıtlarına yansıyor.

İşte Kemerburgaz’da yaşanan ve ülke gündemini günlerce meşgul eden o kazanın ardından olay yerinde yaşananlar:

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.