Silahlı saldırıda ayağından yaralanmıştı: Serhat Akın'dan umutsuz paylaşım

Silahlı saldırıda ayağından yaralanmıştı: Serhat Akın'dan umutsuz paylaşım
Silahlı saldırıda ayağından yaralanan Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu yorumcu Serhat Akın, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında verdiği bilgide umutsuz konuştu.

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramış ve ayağından yaralanmıştı.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ataşehir'deki özel bir hastaneye kaldırılan Serhat Akın'ın ameliyatı başarılı geçmiş, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti.

Eski milli futbolcu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada 6 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı.

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Serhat Akın, umutsuz konuştu. Ameliyat olacağının bilgisini veren Akın, "Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum Allah büyük o biliyor" dedi.

Akın "Ameliyat saat 14:00’da. Anladığım kadarıyla uzun ve zor bir ameliyat olacak! Bir daha yürüyebilir miyim bilmiyorum Allah büyük o biliyor Hastaneye gelmeyip, telefonla beni de aramadan, Serhat’a geçmiş olsun “ama” bizi çok eleştiriyordu diyen!!!! Vurulmadan 2 gün önce az kaldı diye mesaj atana benim bedduam belki tutmaz ama annem babamın iyi olmayan dilekleri tutar buna eminim. Allah’a emanet." ifadelerini kullandı.

serhat.webp

İDDİANAME DÜZENLENDİ: 7 ŞÜPHELİ HAKKINDA İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Serhat Akın'ın Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralanmasına ilişkin hazırlanan iddianame istenen cezalar belli oldu.

Buna göre iddianame 7 şüpheli hakkında 6,5 yıl ile 20 yıla kadar değişen sürelerde hapis cezası istendiği belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.