Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi
Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Yaşanılan olay orada bulunan başka bir kişi tarafından kayıt altına alındı.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in kimliği belirlenemeyen bir saldırgan tarafından darp edildiği anlara ait görüntüler gündemde büyük yankı buldu.

Gökhan İn'in karşısında oturan saldırganın "İsim kullanmayacaksın. Basın açıklaması yok abi. Artık bitti bu işler. Birol'un aldığı 150 bin lirayı da bu hafta içi sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni?" ifadelerini kullandığı görüldü.

Sonrasında ayağa kalkan şahsın Gökhan İn'i tokatlamaya başladığı görülürken kulüp başkanının saldırı karşısında tepkisiz kalması dikkat çekti.

Şahsın saldırısına karşı Gökhan İn'in "Tamam oğlum, sakin ol. Bende kalp var biliyorsun değil mi? Tamam." dediği duyuldu.

Öte yandan şahsın kulüp başkanını tehdit ettiği esnada Gökhan İn'in gergin halde elleriyle oynaması dikkat çeken diğer hususlardan biri oldu. O anlar ise orada bulunan başka bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Olayın alacak verecek meselesi nedeniyle yaşandığı iddia edilirken konuya dair Sakaryaspor tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.