Rümeysa Kadak’tan Paola Egonu’ya benzetilmesine yanıt geldi!

Rümeysa Kadak’tan Paola Egonu’ya benzetilmesine yanıt geldi!
AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'ın, İtalyanların ünlü voleybolcusu Paola Egonu’ya benzetilmesi sosyal medyada geniş yankı bulmuştu. Kadak’tan yanıt gecikmedi…

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Kadınlar Voleybol yarı final müsabakasında İtalya Milli Takımı ile karşı karşıya gelmiş ve maçtan 3-0 yenik ayrılarak finale kalamamış bronz madalya için üçüncülük maçına çıkmaya hak kazanmıştı. Türkiye - İtalya voleybol yarı final maçında İtalyanların yıldız voleybolcusu Paola Egonu başarılı performansı ile öne çıkmıştı. Filenin Sultanları karşısında sergilediği oyunla göze çarpan Egonu sosyal medyada geniş yankı uyandırmış voleybolseverler İtalyan voleybolcuya övgüler yağdırmıştı.

rrr.png

Sosyal medyada konuya dair yapılan yorumlardan birinde ise AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ile Paola Egonu arasındaki benzerliğe dikkat çekilmişti. Bir X kullanıcısı, Egonu’nun fotoğrafını alıntılayarak paylaştığı mesajında; “Beyaz ve türbanlı halini düşünün birine çok benziyor” ifadelerini kullanmıştı.

Söz konusu mesajda bahsedilen kişinin Rümeysa Kadak olduğunun anlaşılmasının ardından AK Partili genç vekilden konuya dair bir yorum geldi.

ko.png

Kişisel X hesabından geniş yankı uyandıran mesajı paylaşan Rümeysa Kadak, Egonu’ya benzediğini kabul etti. Kadak’ın konuya dair cevap içeren mesajında; “Türban” değil, “başörtüsü” ama bence de benziyor.” ifadeleri yer aldı. Kadak mesajın sonuna gülümseyen bir emoji koymayı da ihmal etmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.