Özgür Özel balık ölümlerinin yaşandığı İzmir hakkında konuştu!

Özgür Özel balık ölümlerinin yaşandığı İzmir hakkında konuştu!
Ana Muhalefet Partisi Lideri Özgür Özel, son günlerde balık ölümleriyle gündeme gelen İzmir'de, Cumhuriyet Halk Partisi yönetiminde bulunan belediyeler hakkında konuştu.

İzmir Körfezi'nde 20 Ağustos tarihinden itibaren görülmeye başlayan alg patlamaları ve balık ölümleri sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı.

Kamuoyunun tepkisini çeken balık ölümleri, kötü koku ve deniz kirliliği sebebiyle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inceleme başlattı. İnceleme sonunda elde edilen bulgular neticesinde İZSU'ya (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) 1,8 milyon lira ceza kesildi.

Özgür Özel İzmir belediyeleri hakkında konuştu

CHP genel başkanı Özgür Özel, basına verdiği demeçte İzmir'de CHP tarafından yönetilen belediyelerin sürekli eleştirilere maruz kalması hakkında konuştu.

Özel, açıklamasında "Şu İzmir’de 31 aday gösterdik, 29’u belediye başkanı seçildi. Güya bu İzmir’e dünya kadar laf ediyorlardı, kibirli kibirli konuşuyorlardı. Ama milletin mesajı net." ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Türkiye genelinde CHP tarafından yönetilen 412 belediyenin tamamının sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirten Özel, “CHP'li belediyeler artık standart belediyecilik hizmeti dört dörtlük yapıyorlar. Yani belediyeden beklenip de aksayan bir hizmet, çok şükür ki, çok nadir ve geçici birkaç serzeniş dışında Türkiye'deki 412 belediyeden duymuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.