Sakarya Hendek'te fabrikada patlama!

Sakarya Hendek'te fabrikada patlama!
Sakarya Hendek'teki bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamada 2'si ağır 21 kişinin yaralandığı açıklandı.

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında patlama meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, ilk belirlemelere göre 20 kişinin yaralandığı belirtildi.

Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında bilinmeyen nedenle patlama oldu. Patlamanın ardından fabrikada yangın çıkarken, olay yerine itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Patlamada ilk belirlemelere göre, 20 kişinin yaralandığı öğrenildi. Ekiplerin fabrikadaki yangına müdahalesi sürüyor.

dha-108271-3-001.jpg

VALİ KARADENİZ: 2'Sİ AĞIR, 21 YARALI

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Hendek ilçesindeki bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. Patlamada yaralı sayısının 21 olduğunu belirten Vali Karadeniz, "12'si hastanelere sevk edildi, 9 yaralı kendi imkanlarıyla hastaneye ulaştılar. 2 yaralı entübe durumda. 57 işçi, 2 mutfak görevlisi; 59 vardiya görevlisi var. Bunların yalnızca bir kısmı patlama bölgesinde olduğu söylendi. Patlama ilk tespitlere göre değirmen bölümünde yaşandı. Ancak bu konuda yangın tamamen söndürüldükten sonra itfaiye ve emniyetin yapacağı araştırmalarla yangının nedeni belirlenecek" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.