İstanbul'da 15 Temmuz 2024'te metro, metrobüs, tramvay, vapur, İETT otobüsü, Marmaray ücretsiz olacak mı?

İstanbul'da 15 Temmuz 2024'te metro, metrobüs, tramvay, vapur, İETT otobüsü, Marmaray ücretsiz olacak mı?
Önümüzdeki hafta 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olması nedeniyle milyonlarca İstanbullu İETT, metro, metrobüs, tramvay, vapur ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor.

İstanbul başta olmak üzere 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde resmi tatil olması nedeniyle toplu taşıma araçları İETT otobüsü, Marmaray, metro, metrobüs, vapur gibi araçların ücretsiz olup olmayacağı dışarı çıkacak ve gezme planları yapan vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında yerini alıyor. Peki 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü toplu taşıma araçları ücretsiz olacak mı? İstanbul ve diğer illerde toplu taşıma 15 Temmuz'da bedava mı? İşte güncel bilgilerle haberimizin ayrıntıları...


15 Temmuz 2024 Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'deki karara göre 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde İstanbul'da Marmaray, Sirkeci - Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe - İstanbul Havalimanı - Arnavutköy Metro hatları, Ankara'da Başkentray, İzmir'de ise İZBAN ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulacak.

650x344-halkali-marmaray-duragi-nerede-yol-tarifi-ile-halkali-marmaray-duragina-nasil-gidilir-kac-dakikada-bir-geciyor-1658921640136.webp

İstanbul'da 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü İETT, metrobüs, vapur, tramvay ücretsiz mi?

İstanbul Büyükşehir Belelediyesi iştiraklerine bağlı İETT'nin 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü İETT otobüsleri, metrobüs, tramvay, vapur gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağına dair açıklaması henüz açıklanmadı.

Fakat 15 Temmuz'un Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle resmi tatil olduğu için geçtiğimiz yıl İBB'ye bağlı tüm toplu taşıma araçları ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.