İlk değilmiş: Dilan Çıtak Tatlıses'in havalimanında da taşkınlık çıkardığı ortaya çıktı

İlk değilmiş: Dilan Çıtak Tatlıses'in havalimanında da taşkınlık çıkardığı ortaya çıktı
Geçtiğimiz günlerde kabin memuru ile karakolluk olan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in havalimanında da taşkınlık çıkardığı ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta taşkınlık çıkaran Dilan Çıtak Tatlıses gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanılan olay, Bodrum'dan İstanbul'a gelen THY uçağında meydana geldi. İddiaya göre uçağın İstanbul hava sahasına yaklaşmasıyla Dilan Çıtak Tatlıses, kedisinin miyavlaması üzerine pusetten çıkardı.

Uçağın İstanbul Havalimanı'na iniş için alçaldığı sırada kabin memuru Tatlıses'i kediyi pusete koyması konusunda uyardı. Ancak uyarıyı dinlemeyen Çıtak, kabin memuruyla tartışmaya başladı. Tartışma sonrası büyüyen kavgada Çıtak, kabin memuruna saldırması sonucunda gözaltına alındı.

THY KARA LİSTEYE ALDI

Olayın ardından şikayet üzerine Dilan Çıtak Tatlıses ile kabin memuru karakolluk oldu. Dilan Çıtak Tatlıses'in, havayolu şirketi tarafından kara listeye alındığı öğrenildi.

POLİSLERİ DE TEHDİT ETTİ

Ancak uçakta olay çıkaran Dilan Çıtak, kabin memuru saldırmakla sınırlı kalmadı, polislere yönelik tehditlerde de bulundu.

İfadesini alınmak üzere polisler tarafından götürüleceği esnada Çıtak'ın saldırgan tutumu burada da devam etti. Ellerin cebinde polisleri tehdit eden Dilan Çıtak "Öyle üniformana güvenerek hareket etmeyeceksin. Yerler seni burada koçum burada bak seni yerler. Ne olacak ne olacağını sanıyorsun ya. adam gibi adam olacaksınız." diyerek bağırmayı sürdürdü.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Kabin memuruna saldırmasıyla gündeme gelen Dilan Çıtak Tatlıses'in havalimanında da olay çıkardığı görüldü. Havalimanı görevlisiyle tartışan Çıtak'ın önce 'Ne diyorsun ya' diye karşısındaki görevliye bağırdığı sonrasında kendisine vurduğunu iddia ederek tepki gösterdiği görülüyor.

O esnada da bir kişinin Dilan Çıtak'a 'Sen tiyatrocu musun' diyerek bağırdığı ve üzerine yürüdüğü görülüyor. O anlar ise bir vatandaş tarafından kayıt altına alınıyor.

AĞLAYARAK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Dilan Çıtak Tatlıses, yaşanan olaylar sonrasında Instagram hesabından video paylaşmış ve ağlayarak kendini savunmuştu.

Yaptıklarının arkasında duran Çıtak, kendisine yönelik bir karalama kampanyası başlatıldığını ve sonraki süreçte tüm hukuki işlemleri başlatacağını açıklamıştı. Kendisini savunamayan bir hayvanı zor durumda bırakmak istenilen bir duruma karşı çıktığını belirten Çıtak, "Bugün olsa bugün yine yaparım" demişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.