İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin sorusuna önce sessiz kaldı sonra yanıtladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin sorusuna önce sessiz kaldı sonra yanıtladı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Now Haber muhabirinin 'Narin' sorusuna 'sus' işareti yaparak karşılık vermesi tepki çekti.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktıktan sonra kaybolan, 19 gün sonra dere yatağında, çuval içinde üzeri taş ve çalılıklarla kapatılmış cesedi bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Now Haber muhabiri Sevgi Şahin, bir programda konuşmasını yaptıktan sonra sahneden inen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya soru yöneltmek istedi.

Ancak Yerlikaya'nın soruyu cevaplamaması ve eliyle 'sus' işareti yapması tepki çekti. Programın ardından soruları yanıtlayan Yerlikaya ise "Konu adliyede bu kadar basit. Hep beraber bekliyoruz" demekle yetindi.

Konuya dair paylaşım yapan Sevgi Şahin, "İçişleri Bakanı'na Narin’i sorduk ‘sus’ işaretiyle yanıt verdi. Ardından "Konu adliyede bu kadar basit bekliyoruz" dedi. Valiyse sorumuza, "Bakanı bir uğurlayalım sonra" dedi aracına binip gitti. "Çember daraldı" diyen il Jandarma Komutanıysa hızla uzaklaştı. NARİN CİNAYETİ AYDINLANMADI!!" dedi.

Narin Güran'ın ailesine başsağlığı dilememişti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuş ve açıklamasında ‘Başımız sağ olsun’ ifadesini kullanmıştı. Ancak Yerlikaya'nın Narin Güran'ın ailesine başsağlığı dilememesi dikkat çekmişti.

Geçtiğimiz haftada kabine toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yerlikaya'ya Narin'in ölüm haberini paylaşırken aileye neden başsağlığı dilemediği sorulmuş ve “Oldukça açık. Daha fazla bir şey demeye gerek yok. Herkesin okuduğu zaman, anladığı, hissettiği bir durum. Tekrar anlatmaya gerek var mı?" ifadeleriyle yanıt vermişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.