Furkan Bölükbaşı kimdir, mesleği nedir? Sosyal medyada neden gündem oldu?

Furkan Bölükbaşı kimdir, mesleği nedir? Sosyal medyada neden gündem oldu?
Furkan Bölükbaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. X platformunda yaptığı paylaşımlardan sonra ismi çok konuşuluyor. Peki kimdir bu Furkan Bölükbaşı? Mesleği ne ve nereli? Merak edilenler haberin detayında...

Furkan Bölükbaşı, 30 Eylül 1988 tarihinde doğmuştur. 2006 yılında Kırıkkale Fen Lisesi'nden mezun olduktan sonra, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlamıştır.

furkan-bolukbasi-kimdir-olayi-nedir-1.webp

Eğitimi

Bölükbaşı, 2013 yılında Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisans yapmaya başlamış ve doktora eğitimine devam etmiştir. Şu anda Marmara Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışmaktadır.

furkan-1.webp

Furkan Bölükbaşı ne iş yapıyor?

Bölükbaşı, Bilim ve Sanat Vakfı ile İstanbul Şehir Üniversitesi'nde tarih, sosyoloji ve felsefe alanlarında eğitimler almış ve sempozyumlarda konuşmacı olarak yer almıştır. Özellikle sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelmektedir.

Ne olmuştu?

Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Bir çok eleştirinin hedefi haline geldi. Oyuncu Alperen Duymaz'ın paylaşıma tepkisi...

aa1swqhv.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Canan İspir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.