Dilruba Kayserilioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: 'Narin katledilmiş gündemin ben miyim?'

Dilruba Kayserilioğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt: 'Narin katledilmiş gündemin ben miyim?'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i Dilruba'nın protokolde ağırlanması üzerinden eleştirmiş ve özür beklediğini dile getirmişti. Dilruba, Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt vermekte gecikmedi.

Bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Kayserilioğlu, geçtiğimiz haftalarda tahliye edilmiş ve CHP lideri Özgür Özel tarafından protokolde ağırlanmıştı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında ise Özgür Özel'in İzmir'deki kongrede Dilruba Kayserilioğlu'nu onur konuğu olarak ağırlamasını sert sözlerle eleştirmişti.

Erdoğan "Siyaset kurumuna gölge düşürdü. Bu lekenin süratle temizlenmesi gerektiği kanaatindeyiz. Özgür Özel'in millete özür borcu var." demişti.

Dilruba Kayserilioğlu, Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt vermekte gecikmedi. Halk TV'nin aktardığına göre, eleştirilere sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Dilruba, Türkiye'yi sarsan Narin Güran cinayetine değinerek "Gerçekten mi ya... Narin katledilmiş gündemin ben miyim cidden?" dedi ve şunları ekledi:

"Gerçekten mi ya... Narin katledilmiş gündemin ben miyim cidden? Bu halka da o kadar özür borcunuz var ki. Bir genç kızı sürekli hedef göstermek de çok şık bir hareket dimi. Neyse tatili mi bununla işgal edemem siz konuşun."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.