Bakan Işıkhan duyurdu: Gazilerin akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını SGK karşılayacak

Bakan Işıkhan duyurdu: Gazilerin akülü tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını SGK karşılayacak
Bakan Işıkhan "Gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli, yüksek fonksiyonlu, akülü tekerlekli sandalyeleri Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gazilerin ihtiyaç duyduğu ‘özellikli yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri’ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla karşılayacaklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Işıkhan, 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ederek hayata geçilecek olan düzenlemenin gaziler için hayırlı olmasını diledi.

Vedat Işıkhan'ın X’teki açıklaması şöyle:

“Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) kapsamında aldığımız kararla Gazilerimizin ihtiyaç duyduğu ‘özellikli yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri’ Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız.

19 Eylül Gaziler Günü’nü bu vesileyle tebrik ediyor, hayata geçireceğimiz düzenlemenin kıymetli Gazilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.”

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada da "Ülkemizin birliği ve milletimizin bekası için göğüslerini siper eden gazilerimizin her zaman yanındayız. Gazilerimiz ve kıymetli ailelerinin 19 Eylül #GazilerGünü'nü tebrik ediyor, kahramanlarımıza saygı ve minnetle şükranlarımızı sunuyoruz." denildi.

sgk.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.