Cimbom’a 2. Wanda yenge geliyor! Kaleci Walter Benitez kimdir, evli mi, eşi kim, kaç yaşında, nereli?

Cimbom’a 2. Wanda yenge geliyor! Kaleci Walter Benitez kimdir, evli mi, eşi kim, kaç yaşında, nereli?
Galatasaray'da Muslera'nın yerine düşünülen isimlerden olan kaleci Walter Benitez'in kariyeri, özel yaşamı ve hayatı merak konusu oluyor.

Galatasaray’ın kaleci arayışları sürerken Muslera’nın yerine kaleyi koruyacağı konuşulan isimler gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak Arjantinli kaleci Walter Benitez’in ismi spor kulislerinin heyecanlandırırken, ünlü sporcunun yaşamı, kariyeri ve özel hayatı da araştırılmaya başlandı. Peki kaleci Walter Benitez kim, kaç yaşında, doğum tarihi ne, nereli, eşi kim, çocuğu var mı, hangi takımlarda oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları…

walter-benitez-psv-eindhoven-550nw-14254183ew.jpg
Walter Benitez'e Aslan kancası...

Walter Benitez kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, nereli, boyu?

Galatasaray’ın kaleci transferi için adı geçen futbolculardan biri olan Walter Benitez, 19 Ocak 1993 tarihinde dünyaya geldi. Arjantinli olan 191 cm uzunluğundaki 31 yaşındaki kaleci oğlak burcu.

Walter Benitez hangi takımlarda oynadı?

Son olarak Hollanda Ligi Eredivisie kulüplerinden PSV Eindhoven’da forma giyen Walter Benitez, Arjantin milli takımında da oynuyor. Benitez daha önce ise Quilmes ve Nice takımlarında forma giydi.

w.jpg
Walter Benitez ile eşi Wanda Marlene ikinci bebeklerini bekliyor.

Walter Benitez evli mi, eşi kim, çocuğu var mı?

İsmi Galatasaray ile anılan kaleci Walter Benitez’in uzun bir süredir Wanda Marlene ile evli olduğu biliniyor. Mutlu bir evliliği olan Benitez bir erkek çocuk babası. Öte yandan çift ikinci çocuklarını bekliyor. Walter Benitez’in eşi Wanda hamileliğinin son aylarını yaşıyor.

ww.jpg


Büyük kulüplerin radarında: Walter Benitez

Walter Benítez, Arjantinli profesyonel futbolcu ve kalecidir. 19 Ocak 1993'te Arjantin'in General José de San Martín şehrinde doğmuştur. Futbol kariyerine Arjantin kulübü Quilmes'te başlayan Benítez, burada gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmiştir. 2016 yılında Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'e transfer olmuş ve burada başarılı performansıyla göz doldurmuştur.

www.jpg

Güçlü fiziği ile öne çıkıyor

Benítez, fiziksel olarak güçlü ve refleksleri yüksek bir kalecidir. 2022 yılında ise PSV Eindhoven takımına transfer olmuştur ve Hollanda'da forma giymektedir. Avrupa futbolunda güvenilir bir kaleci olarak kabul edilen Benítez, kariyerinde çeşitli kurtarışları ve istikrarlı performansıyla tanınmaktadır.

Fernando Muslera'ya veda

Uruguaylı kaleci Fernando Muslera'nın bu sezon Galatasaray'a veda etmesi bekleniyor. Muslera 16 Haziran 1986'da Arjantin'in Buenos Aires kentinde doğmuş, ancak Uruguay vatandaşı olarak futbol kariyerini Uruguay Milli Takımı'nda ve kulüp düzeyinde başarıyla sürdürmüştür. Muslera, 2011 yılında İtalya Serie A takımlarından Lazio'dan Türkiye'nin Süper Lig ekibi Galatasaray'a transfer olmuştur. O tarihten bu yana Galatasaray'ın vazgeçilmez kalecisi ve kaptanlarından biri haline gelmiştir.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.