Kebapçı Arif Develi hayatını kaybetti! Arif Develi kimdir?

Kebapçı Arif Develi hayatını kaybetti! Arif Develi kimdir?
İstanbul’un en ünlü kebap restoranlarından birinin sahibi olan Arif Develi 80 yaşında yaşamını yitirdi. Peki Arif Develi kimdir?

İstanbul’un en bilindik kebap restoran zincirlerinin kurucusu Arif Develi aramızdan ayrıldı. Haberin duyulmasının ardından ünlü kebapçıyı tanımayan birçok kişi Arif Develi’nin kim olduğunu, kaç yaşında öldüğünü, hangi restoranın sahibi olduğunu, çocuklarını ve aslen nereli olduğunu araştırmaya başladı. Peki kimdir bu Arif Develi, kebapçısının ismi ne, hastalığı neydi, cenaze programı belli oldu mu, kaç çocuğu var? İşte Arif Develi hakkında tüm merak edilenler…

Arif Develi kimdir, öldü mü?

1944 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Arif Develi 8 Ekim 2024 Salı günü İstanbul’da 80 yaşında hayatını kaybetti. Aslen Antepli olan ünlü kebapçı, Develi restoranlarının sahibi olarak tanınıyor.

Arif Develi neden öldü, hastalığı neydi?

Ölüm haberi sahibi olduğu Develi Restoran’ın sosyal medya hesaplarından duyurulan Arif Develi’nin ölüm sebebi açıklanmadı. Develi’nin konuya ilişkin paylaşımında; "Canımız, herkesin sevdiği, kıymetlimiz Arif Develi'yi kaybettik. Tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Arif Develi cenaze programı belli oldu mu?

80 yaşında İstanbul’da hayatını kaybeden Arif Develi’nin cenazesinin ne zaman ve nereden kaldırılacağı da açıklandı. Develi’nin 10 Ekim Perşembe günü Beşiktaş Barbaros Camisi’nde kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

kapak-162853.jpg
Arif Develi 80 yaşında hayatını kaybetti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.