Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün koç burcu için güzel bir gün çünkü akademisyenlerle meşgul olabilirler, çiftler iyi haberler alıyor, bekarlar ruh eşini buluyor ve yaşlıların sağlığı onları üzüyor. Boğa gerçeklikten kaçabilir ve İkizler muhtaç insanlara yardım edebilir. Yengeç, aile sosyal ve olaylarla meşgul olabilir ve Aslan, kardeşlerle olan anlaşmazlıkları çözebilir. Başak kendini tembel ve donuk hissedebilir. 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları...


Koç Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün çocuk akademisyenleriyle meşgul olabilirsiniz, onların yüksek öğrenimi için de planlar yapabilirsiniz. Çiftler çocuk açısından güzel haberler duyabilir. Mevcut işinizde terfi almak için sizi güncellemeyi ve daha yüksek çalışmalar için bazı planlar yapmayı düşünebilirsiniz. Bekarlar ruh eşlerini bulabilirler.


Boğa Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün gerçeklerden kaçabilir, sorumluluklarınızı alamayabilirsiniz. Yatırımlarınız size bir miktar zarar verebilir. İmzanızı atmadan önce belgeleri dikkatlice okumanız tavsiye edilir. Yaşlıların sağlığı sizi üzebilir. Evinizi yeniden inşa etmeyi planlıyor olabilirsiniz, tadilatı bir süre ertelemeniz tavsiye edilir.


İkizler Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün yardıma muhtaç insanlara yardım edebilirsin, sosyal saygınlığını artırabilir. Ayrıca işinize yüzde yüz çaba harcayabilir, bu da zamanından önce tamamlanabilir. Burada kardeşinizden bazı iyi haberler alabilirsiniz. Çok fazla çalışmak sizi yorabilir, bugün stresten uzak durmanız tavsiye edilir, aksi halde stres hem profesyonel hem de özel hayatınızı etkileyebilir. Bugün meditasyon yapmanız ve oruç tutmanız tavsiye edilir.


Yengeç Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün, aile içi sosyal ve ailevi etkinliklerle meşgul olabilirsiniz, çevrenizdeki insanlara karşı kibar olabilirsiniz, bu da akrabalarınız ve arkadaşlarınız arasındaki imajınızı artırabilir. Sosyal statünüzü iyileştirecek bazı eserler, diğer şeyler satın almak için para harcayacaksınız. Bir yakınınızdan güzel bir haber duyabilirsiniz.


Aslan Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün kardeşlerle aranızdaki anlaşmazlıklar sona erebilir, kardeşlerinizle olan ilişkiniz güçlenebilir. Yaşam gücünüz iyi görünüyor, zor bir projeyi kolayca tamamlamanıza yardımcı olabilir. İşle ilgili kısa bir seyahatten sonra ağınızı tüketebilirsiniz. Ayrıca bir ihtiyaç sahibine yardım edebilir, sosyal statünüzü yükseltebilir.



Başak Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün aklınıza bir takım memnuniyetsizlikler gelebilir, kendinizi tembel ve donuk hissedebilirsiniz, proje ya da çalışmanızın mevcut hızını geciktirme anlamında etkiler. Muhabbet kuşlarına evlilik açısından önemli kararlardan kaçınmaları tavsiye edilir. İş arayan, görüşmeler açısından hayal kırıklıkları yaşayabilir. Değerli zamanınızı değersiz işlerle harcayacaksınız.


Terazi Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün canınız sıkılabilir, hedeflerinize olan ilginiz dağılabilir, varsayımsal olarak gerçeklerin ötesinde görünen bazı kararlar alabilirsiniz. Beklentiniz çok yüksek olabilir ve sabırsızlıktan beklentinizi karşılayamadığınız için üzülebilirsiniz. Macera turlarında ve acele sürüşlerde dikkatli olmanız tavsiye edilir. Ancak öğleden sonra karınız artabilir, yakın gelecekte işinizde artacak olan bazı yeni müşterilerle çalışmaya başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün kendinizi analiz ettikten sonra içsel zayıflığınızı kontrol etme ihtimaliniz olabilir, kendinize güvenebilirsiniz, bu size kazandırabilir. Et ve herhangi bir şeyin bağımlılığına karşı savaşabilirsiniz. Alabilirsin bekarlar muhtemelen iyi eşleşmelerini bulacaklardır. Aşk kuşları artık ilişkilerinde netlik kazanıyor. Denizaşırı seyahat için bazı fırsatlar bekleyebilirsiniz. Öğrenciler akademik açıdan güzel haberler duyacaklar.


Yay Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz, durumlar kontrol altında olabilir. Ağınız iş cephesinde size yardımcı olabilir. Yurt dışı seyahat planları yapabilirsiniz. Ev içi uyumu ve aşk hayatını artırmak için iyi bir zaman. Yaratıcılığın yardımıyla, aile için bazı eserler veya yaratıcı şeyler getirebilirsiniz. Ayrıca film izlemeyi veya arkadaşlarınızla veya ailenizle gezmeyi planlayabilirsiniz.


Oğlak Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün fazla çalışmaktan dolayı yorulabilirsiniz. Sizi tembel ve dikkatsiz yapabilir, sabırlı olmanız tavsiye edilir. Macera turu planlıyorsanız bir süre ertelemeniz tavsiye edilir. Geçmiş yatırımlarınız ölü stoka dönüşebilir. Öğrencilere çok çalışmaları tavsiye edildi. Sırt ağrınız, sinir sisteminiz, kaldıraçla ilgili sorunlarınız ve cilt sorunlarınız olabilir.


Kova Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün yaratıcılığınız yüksek olabilir, evinizi yenileme planları yapabilirsiniz. Evinizi veya ofisinizi yenilemek için sosyal statünüzü artırabilecek bazı eşyalar satın alabilirsiniz. Eş ile bir miktar uyum olması muhtemeldir. Ev hayatında ahenk yaratır. Arkadaşlar, iş arkadaşları ve ortaklarla olan anlaşmazlıklar çözülebilir. Davalar açısından güzel haberler alabilirsiniz.


Balık Burcu 7 Mart 2023 Salı Günlük Burç Yorumları

Bugün yaratıcılığınız yüksek olabilir, bazı yaratıcı etkinliklere katılabilirsiniz. Sıkışan paranız şimdi geri alınabilir. İş arayanlara bilgilerini en son bilgilerle güncellemeleri tavsiye edilir. Öğrencilere, oradaki akademisyenlerde biraz daha çaba göstermeleri tavsiye edilir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi