Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'den anlamlı proje!

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli'den anlamlı proje!
İzmir'in en turistik ilçelerinden biri olan Çeşme'de Belediye Başkanlığı Görevini yürüten Lal Denizli, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahillerin temiz tutulması için yeni bir projeye imza attıklarını duyurdu.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı olan ve İzmir’in Çeşme ilçesinde Belediye Başkanı olarak görev yapan Lal Denizli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, plajları daha temiz hale getirmek için İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile ortak bir projeye imza attıklarını açıkladı.

Bir külah sigara izmaritine bedava içecek

Lal Denizli resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çeşme Belediye Başkanlığı ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü projenin doğayı korumak ve plajları daha sağlıklı hale getirmek amaçlarıyla hayata geçirildiğini vurguladı.

Paylaşımında projenin detaylarına da yer veren Lal Denizli, sürecin işleyişini şu sözlerle anlattı:

“İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğümüzün başlattığı anlamlı projeyle, Ilıca Büyük Plajımız, Kocakarı Plajımız ve Tekke Plajımızı daha temiz ve sağlıklı bir hale getirmek için önemli bir girişimde bulunduk. Bu plajlara yerleştirdiğimiz sigara izmariti toplama kutuları sayesinde, izmarit atıklarını hep birlikte temizleyerek doğamızı koruyoruz.

İzmarit toplayan tüm duyarlı vatandaşlarımız, izmarit dolu kutuyu getirip diledikleri bir meşrubatı Çeştur Cafelerden ücretsiz olarak alabilecekler.

Bu projeyle, sadece plajlarımızı değil, aynı zamanda geleceğimizi de temiz tutuyoruz. Birlikte daha yaşanabilir bir Çeşme için el ele veriyor, çevremizi hep birlikte güzelleştiriyoruz.⛱️☀️♻️

* Sigara izmaritlerini yere atan vatandaşlarımıza Kabahatler Kanunu çerçevesinde para cezası uygulanmaktadır.”

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.