Bartın Kız öğrenci yurdunda asansör düştü iddiası: KYGM den açıklama geldi

Bartın Kız öğrenci yurdunda asansör düştü iddiası: KYGM den açıklama geldi
Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü, Bartın Kız öğrenci yurdunda asansörün düştüğü ve bir öğrencinin yaralandığı iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM), Bartın Kız öğrenci yurdunda asansörün düştüğü ve bir öğrencinin yaralandığı iddiasını yalanladı.

Bartın Kız öğrenci yurdunda asansörün düştüğü ve bir öğrencinin yaralandığı iddia edilmişti. İddiaların gündem olması üzerine Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden söz konusu olaya ilişkin açıklama geldi.

Açıklamada sigorta atmasıyla sebebiyle asansörün kat arasında durduğu ve öğrencilerin güvenli ve sağlıklı bir şekilde tahliye edildiği bildirildi.

Olayda yaralanmanın söz konusu olmadığı belirtilen açıklamada geçirdiği panik atak nedeniyle bir öğrencinin hastaneye kaldırıldığını ifade edildi.

KYGM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Bartın Kız öğrenci yurdunda asansörün düştüğü ve bir öğrencinin yaralandığı iddiası doğru değildir. Söz konusu olayda; Sigorta atması sebebiyle asansör kat arasında durmuş, öğrenciler güvenli ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmiştir. Olayda yaralanma söz konusu olmayıp, panik atak geçiren bir öğrencimiz kontrol amacıyla ambulansla hastaneye sevk edilmiştir. Kamuoyunu bu tarz yanıltıcı haberle aldatan şahıs ve kuruluşlar hakkında gerekli adli işlemler başlatılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.