Yere çöp ve izmarit atanlar karşı denetim sürüyor: Tanju Özcan bu kez de reklam panolarından uyardı

Yere çöp ve izmarit atanlar karşı denetim sürüyor: Tanju Özcan bu kez de reklam panolarından uyardı
Bolu'da yere çöp ve izmarit atanları kameralarla tespit eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sefer de reklam panolarına "Çöp ve izmarit atan terbiyesiz ve ahlaksızdır" ifadelerini yazdırarak vatandaşları dikkatli olması gerektiği konusunda uyardı.

Bolu'da, yere çöp ve izmarit atanlara karşı para cezalarını kesintisiz uygulayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin ana caddelerindeki reklam panolarına da "Çöp ve izmarit atan terbiyesiz ve ahlaksızdır" ifadelerini yazdırdı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, çevreyi kasten kirletenlere yönelik cezalarını sıkı şekilde uygulamaya devam ediyor. Kararlılıkla cezaları uygulamayı sürdüren Özcan, statü ayırt etmeksizin yere çöp ve izmarit atanlara karşı para cezası kesmeyi sürdürüyor.

Özcan bu kapsamda uyarılarını bir öteye taşıdı ve kent merkezindeki elektronik reklam panolarına kendi ismiyle mesaj yayımlandı.

Başkan Özcan'ın, mesajında, "Bolu'da yola, kaldırıma, parklarımıza çöp ve izmarit atan, yere tüküren kim varsa terbiyesiz ve ahlaksızdır" denildi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.