Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Yunus kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Yunus kimdir?
 DAMGA Editörü
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının belirlendiği programda bugünden itibaren Bahar da yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Yunus kimdir? İşte detaylar...

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile ekranlara eğlence katan ve lezzet taşıyan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasıyla izleyenlerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergiledikleri zorlu mücadeleye katılan isimler açıklandı. Buna göre Bahar da kendi bölümünde birincilik için kolları sıvayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar kimdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar kimdir?

Bu haftanın en renkli isimlerinden biri olması beklenen Bahar, özellikle Hatice ile girdiği tartışmalarla adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Kendisini, arabasına neden almadığını sorduğu Hatice'den gelen yanıtla şoke olan genç yarışmacı, Alev ile de "Aşçı siz miydiniz?" polemiğine girdi. Bekar, 33 yaşında, aslen Diyarbakırlı ve satış uzmanı.

bahar-zuhal-topal-la-yemekteyiz.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.