1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Korayhan Koç

1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları: Korayhan Koç
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz yepyeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacı arasından bugün Korayhan Koç birincilik için kolları sıvayacak. 1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz puanları burada.

Dual Yapım imzasıyla izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemketeyiz, birbirinden iddialı yarışmacıların rekabeti ile her geçen an daha da renkleniyor. Bugün mutfağa girerek birincilik için ter dökecek isim ise Korayhan olacak. Hamburger dükkanı da bulunan genç isim kendisinden yüksek beklentileri olanları mahcup etmemek ve adını en üst sıraya yazdırmak istiyor. 1 Haziran Zuhal Topal'la Yemekteyiz Korayhan Koç puanları haberimizde yer alıyor.



Kılıçlar çekilecek!

Bugün yayınlanacak bölümle birlikte Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarışmacılar arasında gergin anlar yaşanacak. Buna göre Hatice İpek ve Bahar Yunus arasında tarıtşmanın şiddeti giderek artacak. Bir yarışmacı rakibinin evlenmemesini diğeri ise otomobiliyle hava attığını, kendini herkesten üstün gördüğünü ve gününü geçirdikten sonra farklı davrandığını öne sürdü. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde ekranlara gelecek.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Korayhan Koç kaç puan aldı?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Korayhan, bir hayli zor anlar yaşayacak. Bunun için hızlı ve praitk olmak zorunda. Ayrıca el lezzetini de ayrlamalı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Korayhan'ın aldığı puanlar aşağıda bulunmaktadır;

Bahar:
İpek:
Gulojmon:
Alev:
Zuhal Topal:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum