Victoria’s Secret defilesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı 2024?

Victoria’s Secret defilesi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, canlı yayınlanacak mı 2024?
Victoria's Secret Fashion Show 2024'ün ne zaman başlayacağı, hangi kanaldan yayınlanacağı ve canlı izlenip izlenmeyeceği merak ediliyor.

Tüm zamanların en çok ilgi gören moda şovlarından biri olan Victoria Secret defilesi uzun bir aradan sonra geri döndü. Marka son 6 yıldır defilelerine ara verdiğini açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda yapılan yeni açıklama ile Victoria's Secret Fashion Show’un bu yıl yeniden düzenleneceği duyurulmuştu. Eski ikonik modellerin de yeniden podyuma çıkacağı defilede ünlü şarkıcılar da sahne alacak. Peki Victoria’s Secret defilesi ne zaman düzenlenecek, hangi gün saat kaçta başlayacak, şov televizyondan canlı olarak yayınlanacak mı? İşte yanıtlar…

Victoria’s Secret 2024 defilesi ne zaman, hangi gün?

Her yıl merakla beklenen ancak son birkaç senedir düzenlenmeyen Victoria’s Secret defilesi 2024 yılında geri döndü. Birbirinden ünlü modellerin yeniden podyumda yürüyeceği defile 16 Ekim 2024 Çarşamba günü düzenlenecek.

Victoria’s Secret defilesi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Modaseverlerin yanı sıra dönemin en ünlü modellerini bir kez daha görmek isteyen binlerce kişi de Victoria’s Secret defilesini yakından takip edecek. Victoria’s Secret Fashion Show 2024 etkinliği 16 Ekim Çarşamba günü ABD’nin New York kentinde Türkiye saatiyle 02.00’de gerçekleştirilecek.

Victoria’s Secret defilesinde hangi mankenler yer alacak?

Düzenlendiği yıllarda adeta bir moda şovuna dönüşen ve aylarca konuşulan Victoria’s Secret Fashion Show’un bu sene de büyük ses getirmesi bekleniyor. Defilede ünlü şarkıcı Cher, K-pop şarkıcısı Lisa ve Tyla sahne alacak. Podyumda ise bir dönemin fırtınalar estiren modelleri; Adriana Lima, Barbara Palvin, Tyra Banks, Ashley Graham, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Behati Prinsloo, Isabeli Fontana ve Imaan Hammam gibi isimler yürüyecek.

Victoria’s Secret defilesi hangi kanalda, canlı mı, ücretsiz izlenecek mi?

Bu ikonik moda şovunu canlı izlemek isteyenler Victoria’a Secret defilesinin hangi kanaldan yayınlanacağını ve canlı yayın olup olmadığını merak ediyor. Victoria’s Secret Fashion Show 2024 defilesi 16 Ekim Çarşamba gece yarısı TSİ 02.00 itibarıyla Victoria’s Secret’ın Instagram hesabı üzerinden canlı olarak izlenebilecek. ,

msh-46rml02iyk4xkxvr0g.webp
Victoria's Secret defilesi merakla bekleniyor

Türkiye’den iki isim de katılıyor

Öte yandan Victoria’s Secret’ın 2024 yılı defilesinde Türkiye’den de iki ünlü isim katılıyor. Ünlü model ve oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile Influencer Rachel Araz defileyi yerinde izlemek için New York’a gitti.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.