Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Savaş kimdir, aslen nereli? Büşra Savaş Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Savaş kimdir, aslen nereli? Büşra Savaş Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında yeni haftanın yarışmacılarından biri Büşra Savaş oldu. Savaş'ın hayatı merak edilmeye başlandı. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz Büşra Savaş kimdir, aslen nereli?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftada yeni yarışmacılarla ekrana gelmeye devam ediyor. Bu hafta da sevilen yarışmada 14-18 Ekim günlerinde yayınlanacak bölümlerin ardından toplamda 150 bin lira bir kişiye gidecek.

Programın yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı. Yayınlanan bu bölümde Youtuber Okan Boyar da yarışmacılar arasında yer aldı. Bunun yanı sıra yarışmacı Büşra Savaş'ın kim olduğu ve hayatı merak ediliyor.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BÜŞRA SAVAŞ KİMDİR?

TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 14-18 Ekim yarışmacısı olarak yarışacak olan Büşra Savaş, bir kız çocuğu annesidir. 34 yaşındadır ve aslen Yozgatlıdır. Muhasebecilik yapmaktadır.

busra1.png
Büşra Savaş, Instagram hesabında günlük hayatından paylaşımlar yapıyor.

Savaş, dövmeleriyle ve dövmelere olan tutkusuyla bilinmektedir. Instagram hesabında günlük hayatını ve çocuğuyla olan fotoğraflarını paylaşan yarışmacı, zaman zaman gezip ziyaret ettiği yerleri ve illeri de sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmaktadır.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BÜŞRA SAVAŞ INSTAGRAM HESABI

Yemekteyiz'in iddialı isimlerinden biri olan Büşra Savaş, Instagram hesabını aktif kullanan yarışmacılardan biri olarak biliniyor.

Büşra Savaş'ın Instagram hesabının @bsra_omrn olduğu biliniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.